Afrika'da Anne Olmak Temalı Etkinlik (Read, Understand, Live (R. U. L.) eTwinning Projesi)

Türkçe Öğretmenimiz Tuğba KAYA KÜÇÜK'ün de ortak olarak dahil olduğu E-Twinning R.U.L proje ekibi anneler günü için çok özel bir çalışma yaptı. Farklı şehirlerden proje ortağı olan okulların öğrencilerinden oluşan karma takımlar yaptıkları çalışmaları e-kitap olarak derlediler.

1. Takım İzmir Şehit Mehmet Oruç İmam Hatip Ortaokulu öğretmeni S. Betül Malkoç danışmanlığında çalışmalarını yürüterek "Afrika'da Anne Olmak" temalı afişler, animasyonlar, pazıllar hazırladı.

Birçok web2 aracının kullanıldığı çalışmalar dünyanın tüm annelerine ithaf edildi.

Okulumuz öğrencilerinden Ecrin Sena, Emine Asude, Zeynep Duru ve Ebrar hazırladıkları ürünlerle takım çalışmalarına katkıda bulundular.

Öğretmenimiz Tuğba Kaya Küçük'e ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Bağlantı linki için tıklayınız: https://www.flipsnack.com/6A5B9C99E8C/afr-kada-anne-olmak.html?fbclid=IwAR3D2XxA_ykpoX8jS_azBeWBuZcTR7tUqSmqes93vExSZlOmXtI2yCAFzqc

09-05-2021

Yayın: 09.05.2021 - Güncelleme: 09.05.2021 17:35 - Görüntülenme: 299