Turizm Haftası Etkinlikleri

Toplumumuzda turizm konusunda farkındalığı artırmak, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl olduğu gibi bu yıl da 15-22 Nisan 2014 tarihleri arasında Valiliklerin sorumluluğunda 81 il genelinde  "Turizm Haftası" kutlanmaktadır. Hafta içerisinde halka ve özellikle gençlere yönelik çeşitli konferans, seminer, sempozyum, panel, haftanın önemini vurgulayan çeşitli yarışmalar, defileler ve çevre gezileri düzenlenmekte, dolayısıyla turizmin sürekli gündemde kalması sağlanmaktadır.

"Turizm Haftası" etkinlikleri kapsamında okulumuzda pano hazırlanarak ve sınıflarda çeşitli etkinliklikler yapılarak turizm konusunda farkındalığı artırmak, iç turizmi canlandırmak ve öğrencilerimizin turizm hareketlerine katılımını sağlamak amaçlanmaktadır. emeği geçen Kulüp Danışman öğretmenlerimiz Remziye BEKTAŞOĞLU ve Sermin PEHLİVAN öğretmenlerimize ve Kulüp üyesi öğrencilerimize teşekkürlerimize sunarız.

17-04-201817-04-201817-04-2018

Yayın: 17.04.2018 - Güncelleme: 21.05.2020 02:43 - Görüntülenme: 793