T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Aydınlıkevler İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS 2022

Akademik Proje

May

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) okul tanıtım etkinlikleri kapsamında, ilimizde sınavla öğrenci alan okullarımızı 8.sınıf öğrencilerimizle ziyaret etmeye devam ediyoruz.

Liselerimizi ziyaret ederek okullarımızın eğitim imkanları ve öğrenme ortamları konusunda öğrencilerimizin bilgi sahibi olmaları sağlandı.

Okul Rehberlik Servisimize ve öğrencilerimizi karşılayarak ilgilenen okul idare öğretmen ve öğrencilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Sınavlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.    

 

 

Aydinlikevler Imam Hatip Ortaokulu -Trabzon

May

#HedefLGS2022 Projesi kapsamında 8.sınıflarımızın motivasyonlarına katkı sağlama amacıyla okulumuzda iftar programı düzenledik.

Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz iftar programında güzel anlar yaşandı. 

Sponsor hayırseverimize, Ahmet AKSOY başkanımıza, katılımcı öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkürlerimizi sunarız. 

Organizasyonda emeği geçen öğretmenlerimize ve yardımcı hizmetler personelimize teşekkürlerimizi sunarız.

 

Aydinlikevler Imam Hatip Ortaokulu -Trabzon

May

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) okul tanıtım etkinlikleri kapsamında, ilimizde sınavla öğrenci alan okullarımızı 8.sınıf öğrencilerimizle ziyaret etmeye devam ediyoruz.

Trabzon Yomra Fen Lisesi, Trabzon Mahmut Celalettin ÖKTEN AİHL Fen ve Sosyal Bilimleri Proje Okulu ve Trabzon Sosyal Bilimler Liselerimizi ziyaret ederek okullarımızın eğitim imkanları ve öğrenme ortamları konusunda öğrencilerimizin bilgi sahibi olmaları sağlandı.

Okul Rehberlik Servisimize ve öğrencilerimizi karşılayarak ilgilenen okul idare öğretmen ve öğrencilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Sınavlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.    

 

Aydinlikevler Imam Hatip Ortaokulu -Trabzon

Nis

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Gönül BULUT tarafından 8.sınıf öğrencileri ve velilerimize "Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları" konulu seminer verildi.

Öğrenci velilerimiz, yaklaşan LGS sınavı öncesi sınav kaygısıyla nasıl baş edebilecekleri ve çocuklarına LGS hazırlık sürecinde nasıl yardımcı olabilecekleri konusunda bilgilendirildiler.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Hedef LGS 2022 Projesi kapsamında 8.sınıf öğrencilerimizle 11-15 Nisan tarihleri arasında Nisan Ara Dönem Tatili Kamp Programı düzenledik.

Program süresince öğrencilerimizle soru çözüm ve konu tekrarı yapılarak öğrencilerimizin bilgi düzeylerinin artırılması ve bol soru çözmeleri sağlandı. MEB Örnek soruların çözümü sağlandı.

Öğrencilerimize başarılar dileriz. 

 

#HedefLGS2022

Nis

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüze bağlı eğitim kurumlarında uygulanan "Hedef LGS 2022 Projesi kapsamında, Akçaabat Şehit Gökhan Uzun İmam Hatip Ortaokulu, Sarıtaş İmam Hatip Ortaokulu, Ortahisar Aydınlıkevler İmlam Hatip Ortaokulu, Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürleri ve proje koordinatör öğretmenleri ile ilimiz genelinde projeye dahil olmayan tüm İmam Hatip Ortaokulu ve bünyesinde İmam Hatip Ortaokulu bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürlerinin katılımlarıyla Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Ahmet BEKTAŞ'ın başkanlığında 05 Nisan 2022 Salı günü saat 13:30 da İlçemiz Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesinde toplantı yapıldı.

Toplantıda ev sahibi kurum müdürü Hilmi MUTLU tarafından tanıtım videoları ve sunumlar paylaşıldı. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Ahmet BEKTAŞ tarafından okul müdürlerine projenin uygulanması noktasında bilgiler verildi ve bu yönde okullar teşvik edildi. 

Toplantıda okul müdürleri de söz alarak proje hakkında fikir, görüş ve önerilerini ifade ettiler. 

Trabzon İl Milii Eğitim Müdürlüğümüze ve ev sahibi kuruma toplantı için teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Hedef LGS2022 Etkinlikleri kapsamında planladığımız "Mezun-Öğrenci Buluşmaları"nın ilkini bugün mezun öğrencilerimiz ve 8.Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Mezun öğrencilerimiz sınava hazırlık sürecinde elde ettikleri deneyimleri ve sınavda başarılı olmak için sahip olunması gerekli sorumlulukları öğrencilerimizle paylaştılar.

 

Rehberlik Öğretmenimiz Gönül BULUT moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte mezun öğrencilerimiz;

Azra KORKMAZ (Trabzon Fen Lisesi),

Ayşegül ASLAN (Trabzon Mahmut Celaleddin ÖKTEN Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu),

M.Akif ASLAN (Trabzon Mahmut Celaleddin ÖKTEN Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu)

Rabia AKSOY (Trabzon Kız Anadolu İHL Proje Okulu) katıldılar.  

 

Katılımcı değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.    

 

#HedefLGS2022

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü

Aydinlikevler Imam Hatip Ortaokulu -Trabzon

Ock

Yürütmekte olduğumuz Hedef LGS 2022 Peojesi kapsamında akademik ve rehberlik etkinliklerin planlanması, yürütülmesi ve değerlendirilmesi bağlamında okul idaremiz başkanlığı ve koordinesi doğrultusunda Akademik Takip Komsiyonu kurduk. 

Komisyonumuzun hayırlı olmasını diler, komisyon üyelerimize iyi çalışmalar dileriz.

 

#HedefLGS2022

 

Ock

Hedef LGS 2022 Projesi kapsamında Rehber Öğretmenimiz Gönül BULUT tarafından LGS'ye hazırlanan 8.sınıf öğrencilerimize yönelik "Soru Çözüm Teknikleri" konulu seminer verildi. 

Rehber Öğretmenimiz Gönül BULUT'a teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

 

#HedefLGS2022

@AydınlıkevlerİHO

Ock

Hedef LGS 2022 Projesi kapsamında Rehber Öğretmenimiz Gönül BULUT tarafından LGS'ye hazırlanan 8.sınıf öğrencilerimize yönelik zamanı etkili ve verimli kullanmayı beceri haline getirmenin amaçlandığı "Etkili Zaman Yönetimi" Broşürü hazırlanmıştır.

Emeği geçen Rehber Öğretmenimiz Gönül BULUT'a teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

 

#HedefLGS2022

@AydınlıkevlerİHO

Ock

İlimizde başarılı İmam Hatip Liselerini öğrencilerimize tanıtmak ve öğrencilerimizi tercihler konusunda bilgilendirmek amacıyla LGS'ye hazırlanan 8.Sınıf öğrencilerimizle Dursun Ali Kurt AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ve Trabzon AİHL'ye ziyaret etkinliği gerçekleştirdik.

Etkinlikte görev alan öğretmenlerimize ve güzel misafirperverliği için okul idareci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

 

#hedefLGS2022

@AydınlıkevlerİHO

Ara

Hedef LGS 2022 Projesi kapsamında 8/A Sınıfı öğrenci velilerimizle okul konferans salonumuzda bir araya gelerek seminer düzenledik.

Rehberlik Öğretmeni Müjgan DİPÇİN önderliğinde velilerimize LGS konusunda bilgilendirmeler yapıldı, öğrencileri sınava hazırlama sürecinde karşılıklı görev ve sorumluluklar paylaşıldı. Öğrenci ve velilerin motivasyonlarını en üst noktaya yükseltme konusunda gerekli çalışmaların okul aile işbirliği içerisinde yapılması gerektiği anlatıldı.

Öğrencilerimize başarılar, velilerimize kolaylıklar dileriz.

 

@ayeviho

Kas

Hedef LGS 2022 Projesi kapsamında Rehberlik Öğretmenimiz Gönül BULUT tarafından 8. sınıf öğrencilerimize yönelik "Hedef Belirleme, Motivasyon, Verimli Ders Çalışma Teknikleri" sunumu yapıldı. 

Sunumda öğrencilerimizin hedeflerini doğru belirlemeleri, motivasyonlarını artırmaları, verimli ders çalışma teknikleri ile akademik başarılarını artırma hedeflendi.

Rehberlik Öğretmenimiz Gönül BULUT'a teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

 

@Aydınlıkevler İmam Hatip Ortaokulu

Kas

#Hedef LGS 2022 Projesi kapsamında, Kasım ayı ara tatil süresince öğrencilerimizle üç günlük #soru çözme kampı süzenleyerek MEB Örnek Soruları çözüyor ve öğretmenlerimizle değerlendiriyoruz.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

 

#HedefLGS2022

@meb_dinogretimi

Kas

Hedef LGS 2022 kapsamında yürüttüğümüz 8.Sınıflarımıza yönelik akademik ve rehberlik çalışmalarımıza LGS Öğrenci Bilgilendirme Semineriyle devam ediyoruz. Bu sayede Liselere Geçiş Sınavı (LGS) hakkında öğrencilerimizin bilgi edinmelerini ve motivasyonlarına olumlu katkı sağlamayı hedeflemekteyiz.

Öğretmenimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

 

@dogm_arge

#hedefLGS2022