Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Etkinlikleri

12-18 Aralık tarihleri arasında okulumuzda çeşitli etkinliklerle tutum, yatırım ve Türk malları haftası kutlandı.

Hafta boyunca öğrencilere tutum,yatırım ve Türk malları haftası ile ilgili bilgiler verildi. Öğrenciler panolar düzenleyerek ve standlar açarak yerli mallarını tanıttılar. Oyunlar ve skeçler oynadılar. Sınıflarda uygulamalı yerli malı haftası yapıldı. Sınıf etkinliklerinde öğrencilere ve velilere Tutum ve yatırım alışkanlığının küçük yaşlarda kazanılacağı, ders araçlarını, giysilerini, harçlığını tutumlu kullanan çocukların bu güzel alışkanlığı büyüyünce de devam ettireceği, küçükken boşa akan su musluğu, gereksiz yanan lambayı kapatan çocuk bu güzel alışkanlığının büyüyünce de devam edeceği, okul çağlarında zamanı iyi değerlendirme alışkanlığı kazanan insanların bu huyundan vazgeçmeyeceği, o nedenle çocukları küçük yaşlarda tutumlu olmaya özendirmenin gerekliliği anlatıldı. Emeği geçen Kulüp Öğretmenlerimiz Samet SARIÇİÇEK, Gülşah ÖZKARABEKİR ve Özlem AKSU ile etkinliklerde görev alan öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

18-12-201818-12-201818-12-201818-12-2018

Yayın: 18.12.2018 - Güncelleme: 21.05.2020 02:05 - Görüntülenme: 361