Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne-Baba Rolleri Projesi

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün "EVİN OKULA YAKINLAŞMASI VE DEĞİŞEN ANNE BABA ROLLERİ PROJESİ" kapsamında belirlenen takvime göre okulumuzda velilere yönelik seminerler yapılacaktır. Velilerimizin programa teşrif etmeleri öğretim süreçlerive öğrencilerin başarı seviyeleri ve motivasyonalarını artırmalarına olumlu katkı sağlayacaktır. Velilerimize önemle duyurulur.

"EVİN OKULA YAKINLAŞMASI VE DEĞİŞEN ANNE BABA ROLLERİ PROJESİ"nde Öğrenci velilerine, çocuklarının ergenlik ve gelişim dönemi özellikleri ile bireysel farklılıklarını anlamaya yönelik kazanımlar sağlamalarına yardımcı olmak, anne babalara çocuğun bedenî büyüme ve ruhsal gelişim süreci içerisinde değişim ve gelişimine yönelik özelliklerini tanıtarak etkili anne baba rollerinin belirlenmesi ve ortaya konulmasına yardımcı olmak, sağlıklı aile, sağlıklı toplum için anne babaların birbirleriyle ve çocuklarıyla sağlıklı iletişim kurmalarına yardımcı olmak velilere, öğrencilerin karşılaşabileceği sorunları anlatmak ve bu sorunlara çözüm üretme noktasında paylaşımda bulunmak,  anne babaların çocuklarına istenilen davranış ve alışkanlıkları kazandırabilmelerine katkıda bulunmak, velilerin eleştirel bakış açısına sahip olmalarına katkı sağlamak, estetik ve sanatsal duygularını geliştirmeye yardımcı olmak gibi amaçlar yer almaktadır.

28-12-201728-12-2017

Yayın: 28.12.2017 - Güncelleme: 21.05.2020 03:39 - Görüntülenme: 611