T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Aydınlıkevler İmam Hatip Ortaokulu

Acil Durumlarda Erişilebilirlik Semineri (TÜBİTAK Bilim Söyleşileri)

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Bayburt Ünv. Teknik Bilimler MYO Öğretim Görevlisi Sn. Fatih Mehmet ATEŞ tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik "Acil Durumlarda Erişilebilirlik - İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri" verildi. 

Saygıdeğer hocamıza seminer faaliyetinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Kurumsal iş birliği bağlamında Bilim ve Toplum Başkanlığı'na da teşekkürlerimizi sunarız.

Bilim ve Toplum Başkanlığı tarafından bilim insanlarını öğrencilerle buluşturarak toplumumuzda bilim farkındalığını ve okuryazarlığını geliştirmek, bilim dünyası ile toplumumuzun bilim iletişimini arttırmak amaçlarıyla 15 Mart - 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenecek Bilim Söyleşileri etkinlik kuralları yayınlandı.  

Bilim Söyleşileri, alanında uzman bilim insanlarını; ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerle bir araya getiren, yaklaşık 1-1,5 saatlik sunum ve soru-cevap bölümlerinden oluşan etkinliklerdir.

2014 yılında başlatılan Bilim Söyleşileri programı kapsamında 1400'e yakın etkinlikte 250.000'den fazla öğrenciye ulaşılmıştır.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.05.2022 - Güncelleme: 13.05.2022 11:32 - Görüntülenme: 281
  Beğen | 4  kişi beğendi