Stresle Nasıl Başa Çıkabilirim?

Sevgili Öğrencilerimiz;

Genellikle kişiler stres altındayken bir çözüm üretmek yerine, içinde bulundukları durumun ne kadar kötü olduğunu, kolay kolay değişmeyeceğini düşünerek olayları zihinlerinde birçok kez canlandırır. Bu da onların kendini çaresiz hissetmesine neden olur.

Öncelikle stresin yaşamınızın hangi alanlarından kaynaklandığını ve o durumda belirgin olarak bizi neyin rahatsız ettiğini, hangi duyguları yaşadığımızı ve bu duygularımızla nasıl tepkiler verdiğimizi gözden geçirmeniz gerekir. Daha sonra da, yaşadığınız bu durumu değiştirmek için ne yapabileceğinizi düşünmeniz sorunun çözümünde önemli bir adım olacaktır.

Bu çalışma stresle mücadele ve stresle nasıl başa çıkacağınız konusunda yardımcı bir materyaldir. Form üzerinde ulaşacağınız sonuçları lütfen bizimle birlikte değerlendiriniz. Unutmayınız; Sizlere yardımcı olma konusunda her zaman yanınızdayız.

Sağlıklı ve başarılı günler dileriz.

Yayın: 15.12.2020 - Güncelleme: 15.12.2020 18:19 - Görüntülenme: 449