Erasmus Akreditasyonu Okul Eğitimi Faaliyetlerine Katılacak Öğretmenleri Belirleme Toplantısı

Avrupa Komisyonu tarafından finanse edilen Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus Akreditasyonu Okul Eğitimi kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan okul/kurumlar arasında yerimizi aldık.

Bu bağlamda "Öğrenenler ve Personel hareketliliği" konusunda kurs ve iş başı gözlem faaliyetlerinde yer alacak öğretmenlerimizi belirleme amacıyla Okul Müdürümüz Muhammet Ali DANIŞMAN başkanlığında ve komisyon üyeleri Müdür Yardımcımız Mustafa GÜNDOĞDU ve Koordinatör Öğretmenimiz Gönül BULUT'un katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Belirlenen hedefler ve kriterler doğrultusunda 7 öğretmenimiz katılımcı olarak belirlendi.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna teşekkür eder, katılımcı tüm öğretmenlerimize kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Türkiye Ulusal Ajansı

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü