Ölçme ve Değerlendirme ve Yıl Sonu İşlemleri Konulu Kurul Toplantısı

2021-2021 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem yıl sonu işlemleri ve ölçme ve değerlendirme uygulamalarına yönelik Bakanlığımız Temel Eğitim Genel Müdürlüğünce yayınlanan yazı ve mevzuatlar çerçevesinde okulumuzda uygulama ve stratejik açıdan birliktelik sağlamak amacıyla öğretmenlerimizle on line çevirim içi toplantı düzenledik. Toplantıda öğrencilerimizin eğitim öğretim süreçlerine ve ölçme değerlendirme işlemlerine yönelik pedagojik esaslara uygun ve eğitim öğretim süreçlerinden beklenen maksatlara uygun kararlar alındı.

Toplantıya katılan öğretmenlerimize  teşekkürlerimizi sunar, eğitim öğretim süreçlerindeki emek ve gayretlerinden ötürü kendilerini tebrik ederiz. Öğrencilerimize de başarılar dileriz.

28-05-202128-05-2021

Yayın: 28.05.2021 - Güncelleme: 28.05.2021 22:38 - Görüntülenme: 325