Etiket Sonuçları: Okul Tanıtım Etkinlikleri Lise Gezileri

8-C sınıfı öğrencilerimizle #HedefLGS2024 Projesi kapsamında "Okul Tanıtım Lise Gezileri" gerçekleştirildi.

Rehberlik Öğretmenimiz Gönül Bulut organizesinde gerçekleştirilen gezi etkinliğinde Trabzon Yomra Fen Lisesi, Mahmut Celalettin Ökten AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Trabzon Dursun Ali Kurt AİHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ve Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerimize tanıtıldı.

Organizasyonu gerçekleştiren Rehberlik Öğretmenimize ve tanıtımda evsahipliği yapan okul idare ve rehberlik öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

#HedefLGS2024

May

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) okul tanıtım etkinlikleri kapsamında, ilimizde sınavla öğrenci alan okullarımızı 8.sınıf öğrencilerimizle ziyaret etmeye devam ediyoruz.

Liselerimizi ziyaret ederek okullarımızın eğitim imkanları ve öğrenme ortamları konusunda öğrencilerimizin bilgi sahibi olmaları sağlandı.

Okul Rehberlik Servisimize ve öğrencilerimizi karşılayarak ilgilenen okul idare öğretmen ve öğrencilerine teşekkürlerimizi sunarız.

Sınavlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sınavlarında öğrencilerimize başarılar dileriz.