Etiket Sonuçları: Genel Deneme

Ara

Hedef LGS2023 Projesi kapsamında; periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz genel deneme sınavlarımızın üçüncüsünü gerçekleştirdik.

Öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

#HedefLGS2023

Ekm

Periyodik olarak düzenleyeceğimiz Genel Deneme Sınavlarımıza bugün tüm sınıflarımıza (5-8) yönelik deneme sınavıyla devam ediyoruz. Bu amaçla öğrencilerimizin kazanımlara ulaşma seviyelerini ve akademik başarı süreçlerini takip etmeyi hedeflemekteyiz.

Öğrencilerimize başarılar diler, emeklerinden ötürü öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

#HedefLgs2022

Ekm