Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli ERDEM Projesi

Akademik Proje

Ock

Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli #erdemprojesi Kapsamında yürüttüğümüz "Zümreden Zirveye Beceri Temelli Soru Yazma Projesi" Aralık ayı madde ürünlerimizi alan ve dil zümre iş birliğiyle redaksiyon çalışmasıyla değerlendirdik.

Redaksiyon çalışması sonucunda sorular pilotlama yöntemiyle öğrencilerimizin akademik başarılarını ölçme amaçlı uygulanacaktır.

Emeği geçen alan ve dil öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

#erdemprojesi

Ock

Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli #erdemprojesi Kapsamında yürüttüğümüz "Zümreden Zirveye Beceri Temelli Soru Yazma Projesi" Kasım ayı madde ürünlerimizi alan ve dil zümre iş birliğiyle redaksiyon çalışmasıyla değerlendirdik.

Emeği geçen alan ve dil öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

#erdemprojesi

Ock

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (Erdem 2021) Projesi kapsamında yürütmekte olduğumuz "Zümreden Zirveye Beceri Temelli Temelli Soru Yazması Projesi" Kasım ayı soru kitapçığımızı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Cemil Karakaş'a takdim ettik.

Sn. Müdürümüze ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

#ErdemProjesi

Ara

Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM 2021) Beceri Temelli Soru Yazma Projesi kapsamında zümre öğretmenlerimiz iş birliğiyle oluşturduğumuz Kasım Ayı Soru Kitapçığı hazırlanmıştır.

Kitapçık haline getirilen sorular proje kapsamında pilotlama yoluyla öğrencilerimize uygulanacaktır.

Emek ve gayretleri için öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

#ERDEM2021

Kas

Zümreden Zirveye Beceri Temelli Soru Yazma Projesi kapsamında sipariş verdiğimiz optik okuyucu (Sekonic SR-3500) okulumuza ulaşmıştır. Yürütmekte olduğumuz akademik projemize önemli katkı ve hizmetler sağlayacağına inanıyoruz. Öğrencilerimizin ölçme ve değerlendirme işlemlerinde daha etkin, hızlı ve prtaik sonuçlar alacağımıza inanıyoruz.

Öğretmenlerimize kolaylıklar, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) 2021 Projesi kapsamında "Zümreden Zirveye Beceri Temelli Soru Yazma Projemizin" periyodik olarak gerçekleştireceğimiz aylık değerlendirme ve istişare toplantımızın ilkini gerçekleştirdik.

Toplantıda proje ekibimizin yaptığı faaliyetler paylaşıldı ve kasım ayından yapılacak çalışmalar hakkında proje koordinatörümüz Gönül BULUT ve Okul Müdürümüz Muhammet Ali DANIŞMAN tarafından proje ekibine bilgiler verildi.

Projeyle öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlaması ve beceri temelli soru yazma alanında öğretmenlerimizin nitelikli ürünler ortaya koyması hedeflenmektedir.

Öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

#hedefLGS2022

Ekm

Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) 2021 Projesi kapsamında "Zümreden Zirveye Beceri Temelli Soru Yazma Projemizin" eğitimlerine devam ediyoruz.

MEB Ölçme ve Değerlendirme Uzmanı Sn. Eray SELÇUK tarafından akademik alan zümre öğretmenlerimize on line eğitim verildi.

Eğitimlerin öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlaması ve beceri temelli soru yazma alanında öğretmenlerimizin nitelikli ürünler ortaya koyması hedeflenmektedir.

MEB Ölçme ve Değerlendirme Uzmanı Sn. Eray SELÇUK'a ve katılımcı öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

Ekm

Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) 2021 Projesi kapsamında "Zümreden Zirveye Beceri Temelli Soru Yazma Projemizin" eğitimlerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminde başladık.

Ölçme ve Değerlendirme Uzmanı Sn. Nilgün Misir ve Hasan İspiroğlu tarafından akademik alan zümre öğretmenlerimize üç günlük kurs eğitimleri verilecektir.

Eğitimlerin öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlaması ve yeni nesil beceri temelli soru yazma alanında öğretmenlerimizin nitelikli ürünler ortaya koyması hedeflenmektedir.

Kurs öğretmenlerimize ve katılımcı öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

Ekm

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinesinde Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM 2021) Kapsamında "Zümreden Zirveye Beceri Temelli Soru Yazma Projesi" afiş çalışmamızı tamamladık.

Hayırlı olmasını dileriz.