Ock

"Ülkemi seviyorum, yerli malı kullanıyorum." Yerli Malı Haftası (12-18 Aralık) kapsamında okulumuz uygun mekanda sergi çalışması yapıldı.

Bu sayede öğrencilerimizin yerli malı kullanmalarını teşvik konusunda farkındalık ve davranış kazanmaları amaçlandı.

Emeği geçen Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Nilüfer Aydın, Bilişim Tekn. Öğretmenimiz Firdes Doğru ve Rehberlik Öğretmenimiz Gönül Bulut'a teşrkkürlerimizi sunarız.

#YerliMalıHaftası

Ock

Trabzon İmam Hatip Ortaokulları Arası Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışmasında başarı gösteren Zeynep Ersoy öğrencimizi ve tüm Kur'an Bülbülleri öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve organizasyona ev sahipliği yapan Akçaabat Şht. Samet Uslu Kız İHO idare ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

Trabzon İmam Hatip Ortaokulları Arası Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışmasında başarı gösteren Ebubekir Emir öğrencimizi ve katılımcı tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve organizasyona ev sahipliği yapan Of Ali Yeşilyurt İHO idare ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

Okul içi mesleki yarışmalarda (Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Ezan Yarışmaları) dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Ayrıca ayın en temiz sınıfı kapsamında 7/C ve 5/A sınıflarına belgeleri takdim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

7D Sınıfı öğrencilerimizden Mehmet Yavuz Taşkın'ın ablası Diyetisyen Rümeysa Taşkın Hanım okulumuzda Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite konulu bir seminer vererek öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Bu değerli bilgileri bizimle paylaştığı için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ock

10 Aralık İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası münasebetiyle öğrencilerimize farkındalık sağlamak amacıyla görsel pano tasarımı yapıldı.

Emeği geçen kulüp öğretmenlerimize, Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimiz Semra KUM ve Yusuf KAZANCI'ya teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

"Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol.

Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.

Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.

Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.

Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.

Hoşgörülükte deniz gibi ol.

Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."

3-9 Aralık Mevlana Haftası kapsamında okulumuz uygun alanda görsel tasarım farkındalık çalışması yapıldı.

Emeği geçen ÇEDES Kulübü öğretmenlerimize, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nilüfer AYDIN ile Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Firdes DOĞRU'ya teşekkürlerimizi sunarız.

Ayrıca öğrencilerimize farkındalık ve davranış kazandırmak amacıyla Mevlana'nın Mesnevi adlı eserinden seçme güzel sözler, ayet ve hadisler yazılı pusulalar öğrencilerimize dağıtıldı. Ayrıca mevlana şekeri de ikram edildi.

Emeği geçen ÇEDES Değerler Kulübü ve sponsor öğretmenimize teşekkürlerimizi sunarız.

#ÇedesProjesi

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "Adım Zeka Íşim Oyun projesi Sudoku Yarışması" Ortahisar Finaline katıldık.

Organizasyonu düzenleyen Müdürlüğümüze teşekkürlerimizi sunarız.

Emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Okan ÖZTÜRK ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında kasım ayı konusu "Sorumluluk ve Öz denetim" teması doğrultusunda pano hazırlayarak öğrencilerimizin istifadesine sunduk.

Emeği geçen DKAB zümremize ve Teknoloji Tasarım öğretmenimize teşekkürlerimizi sunarız.

#ÇedesProjesi

Ara

Mesleki Yarışmalar kapsamında İl ve Bölge Finalleri'nde yarışmaya katılacak öğrencilerimizi belirlemek üzere okulumuzda "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" ve "Ezan Okuma Yarışması" düzenledik.

Yarışmaya katılan ve dereceye giren bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Jüri üyesi okul idaremize ve Din Kült. ve Ahlak Bilgisi öğetmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

#MeslekiYarışmalar

"Öğretmek, kalbe dokunmaktır..."

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Okul Aile Birliğimiz öğretmenlerimize yönelik bir etkinlik düzenledi.

Okul-aile işbirliği ve dayanışmasının güzel örneklerinden olan bu etkinlikte öğretmenlerimiz ve misafirlerimiz güzel anlar yaşadılar.

Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, kendilerine sağlık ve afiyetler dileriz.

Organizasyonda emeği geçen okul aile birliği üyelerimize ve okul idaremize teşekkürlerimizi sunarız.

#24KasımÖğretmenlerGünü

Kas

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yürütülen "Eğitimde Tek Yürek" Programının ilk etabındaki güzide çalışmaların yer aldığı bülten yayına çıktı.

Gönüllü olarak yürütülen bu projede biz de bulunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Çalışmaya destek veren gönüllü öğretmenlerimize, öğrencilerimize, ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Yeni dönemde de projeyi devam ettirmeyi ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz.

#EğitimdeTekYürek

Kas

Okulumuz 7C ve 7D sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Nebahat ERTEM ve Gökçe EKİNCİ eşliğinde KTÜ Proje Pazarı Sergisini ziyaret ettiler.

Bilim ve teknoloji alanındaki gelişmeleri yakından takip eden öğrencilerimiz, ufuklarını genisletmenin mutluluğuyla okula geri döndüler.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Okul Aile Birliği Genel Kurulumuzca seçilen yeni yönetim kurulumuz ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik.

Görev ve sorumlulukların dağılımı ile yeni dönemde okul-aile işbirliğinin üst düzeyde yürütülmesi noktasında istişareler yapıldı ve bu doğrultuda kararlar alındı.

Yeni yönetimin hayırlı olmasını diler, kendilerine kolaylıklar dileriz.

Kas

ÇEDES Değerler Eğitimi Projesi kapsamında okulumuz uygun alan koridorlarda ekim ayı teması "Edep, Saygı ve Nezaket" konulu farkındalık çalışması yapıldı.

Bu sayede öğrencilerimizin tematik alan çerçevesinde ahlaki davranışlar kazanmaları amaçlandı.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümremize teşekkürlerimizi sunarız.

#ÇEDESProjesi