#ÇEDES Değerler Eğitimi Projesi kapsamında bu ay "Sabır" temasını işliyoruz.

Aydınlıkevler Mah. Camii İmam Hatibi Şerif ŞENGÜL hocamız "Sabır ve Önemi" konusunda öğrencilerimize yönelik oldukça faydalı bir konferans ve sunum gerçekleştirdi.

Emeklerinden ötürü Şerif Şengül hocamıza ve Çedes Değerler Kulübü öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

#Çedes

#HedefLGS2024 Projesi Rehberlik ve Akademik Etkinlikler kapsamında 8.sınıf öğrencilerimizle "Mezun Öğrenci Buluşması"nı gerçekleştirdik.

Okulumuzdan başarıyla mezun olan ve kariyerine Hacı Bayram Ünv. Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi olarak devam eden sevgili öğrencimiz Rabia AKSOY öğrencilerimize yönelik etkileyici ve motive edici güzel bir konferans sunumu gerçekleştirdi.

Öğrencimizi tebrik eder, organizasyonda görev alan Rehberlik Öğretmenimiz Gönül BULUT'a veöğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

#HedefLgs2024

Okul Sporları Kung-Fu dalında Trabzon İl Birincisi olan öğrencimiz Hadi Atnawi'yi tebrik ederiz. Emeği geçen öğretmenlerine ve antrenörü Deniz hanıma da teşekkürlerimizi sunarız.

#OkulSporları

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği Zekâ Oyunları Ligi Turnuvasında ekibimiz 2.ay yarışmalarında grup lideri olarak müsabakalara devam etmektedir.

Ekip lideri Türkçe öğretmenimiz Okan Öztürk'ü ve yarışmalara katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı kapsamında İngilizce 1.Dönem Kazanım Değerlendirme Sınavı merkezi koordinasyonla birlikte okulumuzda gerçekleştirildi.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

#mebdogm

Miraç Kandili münasebetiyle öğrencilerimizle birlikte Yasin-i Şerif okuyarak dua yaptık.

6 Şubat depreminde şehit olan tüm kardeşlerimizi, vatan ve mukaddesat uğruna canlarını feda eden tüm şehitletimizi, Gazze'de ve dünyanın dört bir yanında zulme maruz kalan kardeşlerimizi, eğitim camiamızın ve öğrencilerimizin ahirete irtihal eden tüm yakınlarını dualarla yad ettik.

Rabbimiz bütün şehitlerimize ve vefat eden yakınlarımıza merhametiyle muamele eylesin. Ülkemizi ve tüminsanlığı her türlü musibetlerden koruyup muhafaza eylesin.

Milletimizin ve İslam âleminin Miraç Kandilini tebrik ediyor, Rabbimizin sonsuz hikmetiyle dolu olan bu mübarek gecenin tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyoruz. Gecemiz mübarek olsun.

Okulumuz öğrencileri tarafından okunan Hatm-i Şerif'in duasını bugün okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Öğretmenlerimizin vefat eden anne, baba ve yakınlarına, Hatm-i Şerif'i okuyan öğrencilerimizin yakınlarına ve aziz şehitlerimizin ruhlarına hediye etmek üzere okuduğumuz Hatm-i Şerif'in Yüce Allah (c.c.) tarafından kabul edilmesini diler, vefat eden tüm merhum ve merhumelere Allah'tan rahmet dileriz.

Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim Hemşireleri Emel Kılıçarslan Yılmaz ve Ayfer Sağlam okulumuz 5.ve 6.sınıf öğrencilerine yönelik "Sağlıklı Beslenme, Fiziksel Aktivite ve Önemi, Solunum Yolu ile Bulaşan Hastalıklardan Korunma, Sağlığa Zararlı Alışkanlıklar ve Korunma Yolları" konularında eğitimler verdiler.

Emeklerinden ötürü kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ortahisar İlçe Sağlık Müdürlüğü

Eğitim camiamızın ve ilimizin saygıdeğer eğitimcilerinden, bölgemizde din öğretimine ve İmam Hatip Okullarına büyük katkıları olan MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Emekli Daire Başkanı Sn. Zekeriya Taşan başkanımız okulumuzu teşrif ettiler.

Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Okulumuzda büyük emekleri olan emekli öğretmenimiz Sn. Gülten İskender öğretmenimize de ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Okul Sporları Küçükler Karate Dalında İl Üçüncülüğü derecesiyle Bronz Madalya kazanan öğrencimiz Yiğit Sağlam'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Emeği geçen antrenör ve öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunarız.

#OkulSporları

Okulumuzda düzenlenen sosyal sorumluluk ve kardeşlik projelerine sınıfça destek olan öğrencilerimize belgeleri takdim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz, emeği geçen öğretmenimiz Firuze Kurt'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Okulumuzda düzenlenen "Haydi Anlat Bakalım Hikaye Yarışması" nda dereceye giren öğrencilerimizi ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Emeği geçen Türkçe öğretmenlerimiz Mehmet Cemil Bilgin, Yaşar Gören ve zümre öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sponsorluk desteği sağlayan Ahmet Aksoy başkanımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz.

#HikayeYarışması

Şbt

Trabzon Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Danışman Öğretmenlik Uygulaması kapsamında okulumuzu ziyaret eden Dr. Osman Taşkın hocamıza teşekkürlerimizi sunarız.

Danışman öğretmenlerimize ve stajyer öğrencilerimize başarılar dileriz.

#TrabzonÜniversitesi

Şbt

Türkiye Kickboks Federasyonu tarafından düzenlenen Kickboks Karadeniz Bölge Şampiyonasında Üçüncülük derecesiyle Bronz Madalya elde eden öğrencimiz Yusuf Acer'ı ederiz.

Öğrencimiz aynı zamanda Okul Sporları Boks branşında da İl Şampiyonluğu derecesiyle Altın Madalya kazanmıştı.

Emeği geçen antrenör ve öğretmenlerine de teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında okul içinde düzenlediğimiz Slogan Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize belge ve ödülleri takdim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

#TutumYatırımVeTürkMallarıHaftası