Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı

Yabancı Dil Projesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı kapsamında İngilizce 1.Dönem Kazanım Değerlendirme Sınavı merkezi koordinasyonla birlikte okulumuzda gerçekleştirildi.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

#mebdogm

Ekm

5-A Sınıfı arkadaşlarıyla birlikte "Greetings and Meetings Dialogues" Etkinliği gerçekleştirdi.

Öğrencilerimizi tebrik eder, öğretmenleri Gülşah ÖZKARABEKİR'e teşekkürlerimizi sunarız.

@ayeviho

Haz

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce program olarak uygulanan "Yoğunlaştırılmış Dil Programı" kapsamında 5. ve 6.sınıf öğrencilerimize yönelik Yıl Sonu Kazanım Değerlendirme Sınavını uyguladık.

Emeği geçen koordinatör ve ders öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz (DÖGM) projesi kapsamında 5. Sınıflarımıza yönelk uyguladığımız "Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı" 2.Dönem Yabancı Dil (İngilizce) Kazanım Değerlendirme Sınavını gerçekleştirdik.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürlerimİzi sunarız.

Öğrencilerimiz "Dialog Activities Etkinliği" ile öğretmenleri Gülşah ÖZKARABEKİR öncülüğünde bu hafta diyalog etkinliği gerçekleştirdiler..

Öğrencilerimizi tebrik eder, öğretmenimiz Gülşah ÖZKARABEKİR'e teşekkürlerimizi sunarız.

Öğrencilerimiz İngilizce öğretmenleri Sümeyye KILIÇ öncülüğünde "How to use conjuctions in a sentence" Etkinliği ile bağlaçların cümle içinde nasıl kullanıldığını uygulamalı olarak öğrendiler.

Öğrencilerimizi tebrik eder, öğretmenleri Sümeyye KILIÇ'a teşekkürlerimizi sunarız.

CEFR Portfolyo Pilot Uygulaması ve Yoğunlaştırılmış İngilizce Dil Programı sınıfı öğrencilerimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için yazdıkları İngilizce mektubu seslendirdiler.

Öğrencilerimiz ayrıca 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için duygularını İngilizce olarak seslendirdiler.

Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen ingilizce öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Öğrencilerimiz "18th March Victory of Çanakkale" etkinliği ile öğretmenleri Gülşah ÖZKARABEKİR öncülüğünde 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni anlatmaya çalıştılar.

Bu haftaki etkinliğimizde "Have You Ever Seen A Wild Animal" konusunu işleyerek vahşi bir hayvan görüp görmedikleri konusunda öğrencilerimiz geçmişe yönelik tecrübeleri konusunda fikirler elde edildi.

Öğrencilerimizi tebrik eder, İngilizce öğretmenleri Mustafa ÖZTÜRK'e teşekkürlerimizi sunarız.

Öğrencilerimiz İngilizce öğretmenleri Sümeyye KILIÇ öncülüğünde "How to Give and Ask for Directions in English"" Etkinliği ile yol tarifi nasıl sorulur ve verilir konusunu uygulamalı olarak öğrendiler.

Bu haftaki etkinliğimizde "Global Warming" konusunu işleyerek küresel ısınma ve zararları hususunda öğrencilerimiz bizlere bazı örnekler sundu.

Bu haftaki etkinliğimizde "Physical Description" konusunu işleyerek öğrencilerimize fiziksel özelliklerimiz konusunda tanıtıcı bilgiler verdik.

Öğrencilerimiz "The Author İn Me Etkinliği" ile öğretmenleri Gülşah ÖZKARABEKİR öncülüğünde bu hafta yazarlık becerilerini kağıda dökmeye çalıştılar.

Öğrencilerimiz "Story Activities Etkinliği" ile öğretmenleri Gülşah ÖZKARABEKİR öncülüğünde her hafta hikayeler oluşturuyor.