TO KEY THE FRİENDSHİP E-TWİNNİNG PROJESİ

İngilizce Öğretmenimiz Gülşah ÖZKARABEKİR öncülüğünde yürüttüğümüz "To Key The Friendship" e-Twinning projemize öğrencilerimiz de çalışmalarıyla katılarak pano tasarım çalışması yaptılar.

Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, kendilerine başarılar dileriz.

"To Key to Friendship" e-Twinning projemizi öğrencilerimize tanıttık.

Bu proje, farklı milletlerden öğrenciler arasında özgün bir bağlantı kurmayı amaçlamaktadır.

Uluslararası bir platformda arkadaşlığın kötü ve iyi tutumlarının farkına varacaklardır. Arkadaşlığın evrensel değerlerini keşfedecekler ve öğrencilerin kendilerini tanımalarını ve din, dil, ırk gözetmeksizin bir dostluk duygusu oluşturmalarını sağlayacaktır.

Gerçek dostluğa yönelik bir farkındalık yaratarak, aynı özelliklere ve niteliklere sahip olduğumuzu vurgulamaya çalışacağız.

Emeği geçen Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Semra KUM'a ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

İngilizce Öğretmenimiz Gülşah ÖZKARABEKİR öncülüğünde yürüttüğümüz e-Twinning projemize öğrencilerimiz de çalışmalarıyla katılarak logo tasarım yarışması yaptılar.

Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, kendilerine başarılar dileriz.

İngilizce Öğretmenimiz Gülşah ÖZKARABEKİR öncülüğünde yürüttüğümüz e-Twinning projemize öğrencilerimiz de çalışmalarıyla katılarak proje logo tasarım çalışması yaptılar.

Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, kendilerine başarılar dileriz.

İngilizce Öğretmenimiz Gülşah ÖZKARABEKİR öncülüğünde yürüttüğümüz e-Twinning projemize öğrencilerimiz de çalışmalarıyla katılarak proje tanıtım çalışması yaptılar.

Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, kendilerine başarılar dileriz.

Ortağı olarak yürüttüğümüz "The Key To Friendship" e-Twinning Projemizin tanıtım videosu oluşturulmuştur.

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Semra KUM ve İngilizce Öğretmenimiz Gülşah ÖZKARABEKİR öncülüğünde yürüttüğümüz e-Twinning projemize öğrencilerimiz de çalışmalarıyla katılarak farklı milletlerden öğrenciler arasında bağlantı kurarak iş birliği içerisinde projeyi yürüteceklerdir.

#eTwinning

"The Key To Friendship" e-Twinning Projesi

This project aims to create an authentic connection between students of different nationalities.

They will become aware of bad and good attitudes of friendship in an international platform.T

hey will discover universal values for friendship and It will enable students get to know themselves and create a sense of fellowship,regardless of religion, language or race.

Creating an awarenes towards true friendsip, We will try to emphasize that we have the same traits and qualities.

#The Key To Friendship

#eTwinning