OKURSUZ KÜTÜPHANE KALMASIN PROJESİ

"Okumak özgürlüktür."

#OkursuzKütüphaneKalmasın Projesi kapsamında tüm sınıflarımızla ödüllü kitap okuma yarışması düzenliyoruz.

Her sınıf seviyesinde belirlediğimiz kitaplarla öğrencilerimizin tatilde kitap okumalarını hedefliyoruz.

Ara

Okursuz Kütüphane Kalmasın Projesi kapsamında Yazar Sinan YAĞMUR'u öğrencilerimizle tekrar buluşturarak söyleşi ve imza günü programı düzenledik. Öğrencilerimiz Yazar Sinan YAĞMUR'la söyleşi programına katılarak yazarın görüş ve önerilerinden istifade ettiler. Söyleşi sonrası kitapları bizzat Yazar Sinan YAĞMUR'a imzalattıran çocuklar sevinçli ve heyecanlı anlar yaşadı.

Organizasyonda emeği geçen okul idaremize, Ortahisar Belediyemize ve okuma projelerinde emek ve gayret sarf eden Türkçe Öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Davetimize icab ederek öğrencilerimizle buluşmayı kabul eden Yazar Sinan YAĞMUR'a teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Okursuz Kütüphane Kalmasın Projesi kapsamında Yazar Yasemin ÇELOĞLU ÖZTÜRK'ü öğrencilerimizle buluşturarak söyleşi ve imza günü programı düzenledik. Öğrencilerimiz Yazar Yasemin ÇELOĞLU ÖZTÜRK'ün söyleşi programına katılarak yazarın görüş ve önerilerinden istifade ettiler.

Organizasyonda emeği geçen okul idaremize, Ortahisar Belediyemize ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkürlerimizi sunarız.

Davetimize icab ederek öğrencilerimizle buluşmayı kabul eden Yazar Yasemin ÇELOĞLU ÖZTÜRK'e teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Okursuz Kütüphane Kalmasın Projesi kapsamında Yazar Sinan YAĞMUR'u öğrencilerimizle buluşturarak söyleşi ve imza günü programı düzenledik. Yazarın kitaplarını satın alan öğrencilerimiz Yazar Sinan YAĞMUR'la söyleşi programına katılarak yazarın görüş ve önerilerinden istifade ettiler. Söyleşi sonrası satın aldıkları kitapları bizzat Yazar Sinan YAĞMUR'a imzalattıran çocuklar sevinçli ve heyecanlı anlar yaşadı.

Organizasyonda emeği geçen okul idaremize, Necmi AKSU öğretmenimize ve okuma projelerinde emek ve gayret sarf eden Türkçe Öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

"Okursuz Kütüphane Kalmasın" projesi kapsaminda hazırladığımız okur panomuzu düzenledik. Öğrencilerimizle yaptığımız çeşitli okuma faaliyetlerini okur panosunda sergiliyoruz. Faaliyetler devam ettikçe okur panomuzu güncelleyeceğiz.

Panonun hazırlanmasında emeği geçen Türkçe Öğretmenlerimize, Mehmet Cemil BİLGİN öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Çalışmaları ile panoya katkı sağlayan 6/E ve 7/D sınıflarını tebrik ediyoruz.

Ara

Okursuz Kütüphane Kalmasın Projesi kapsamında 7/C sınıfı öğrencileri Türkçe Öğretmenleri Yaşar GÖREN öncülüğünde "Bir Kitap Bir Söyleşi" okuma etkinliği düzenlediler.

Okuma etkinliği kapsamında "Güzel Ülkem Türkiye" kitabını hep birlikte mütalaa ederek hem okudular hem de güzel ülkemizin değişik yerlerini ve özelliklerini öğrenme fırsatı buldular.

Türkçe Öğretmenimiz Yaşar GÖREN'i tebrik eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

Okursuz Kütüphane Kalmasın Projesi kapsamında 7/C sınıfı öğrencileri Türkçe Öğretmenleri Yaşar GÖREN öncülüğünde Muhibbi Kütüphanesini ziyaret ederek okuma etkinliğine katıldıar.

Gezi Planı kapsamında öğrencilerimiz Kanuni Evi'ni de ziyaret ettiler. Eğlenceli dakikalar yaşayarak güzel anılar biriktirdiler.

#OkursuzKütüphaneKalmasın

#OkursuzKütüphaneKalmasın projesi kapsamında Türkçe Öğretmenimiz Yaşar GÖREN öncülüğünde "Bir Kitap Bir Söyleşi Programı"nda Sosyal Davranışlarda Ölçütler" kitabını öğrencilerimizle birlikte değerlendirdik.

Etkinliğimiz periyodik olarak devam edecektir. Emeği geçen Türkçe öğretmenimiz Yaşar GÖREN'e, katılımcı veli ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

Haftalık dönüşümlü kitap okuma projemizde üç kez "haftanın yıldızı" seçilen öğrencilerimize Okul Müdürümüz Muhammet Ali DANIŞMAN ve Müdür Yardımcımız Mustafa GÜNDOĞDU tarafından ödül takdim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik eder, emek veren öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

"Kitap okumadan meydan okuyamazsınız..."

Okulumuzda yürüttüğümüz #OkursuzKütüphaneKalmasın projesi kapsamında öğrencilerimizle her hafta dönüşümlü kitap okuyor, kitap özeti çıkarıyor, değerlendirme sonucunda "haftanın yıldızını" belirliyor ve belgelerini takdim ediyoruz.

Öğrencilerimizi tebrik eder, öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

"Kitaplar medeniyete yol gösteren ışıklardır..."

Okulumuzda yürüttüğümüz #OkursuzKütüphaneKalmasın projesi kapsamında 7.sınıf öğrencilerimizle her hafta dönüşümlü olarak okuyacağımız kitaplarımızı belirledik.

Okumaya devam ediyoruz.

Şbt

"Kitap en iyi dosttur..." Okumaya devam ediyoruz... #OkursuzKütüphaneKalmasın#SıfırAtık

"Kütüphanemde Mutluyum"

Öğrencilerimizle okumaya devam ediyoruz...

"Okumadan meydan okuyamazsınız..."

#OkursuzKutuphaneKalmasın projesi kapsamında 7.sınıflarımızı da dönüşümlü kitap okuma projesine dahil ettik.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Aydinlikevler Imam Hatip Ortaokulu