T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Aydınlıkevler İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS 2023

Haz

8.Sınıf öğrencilerimizle Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi moral ve motivasyon sağlamak üzere okulumuzda ziyafet ve motivasyon etkinliği düzenledik.

Öğretmen ve öğrencilerimizin birlikte katıldığı etkinlikte öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını artırmaları amaçlandı. Ziyafet etkinliğinin sonunda Kur'anı-ı Kerim okundu ve dualar yapıldı.

Organizasyonda emeği geçen veli ve öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

 

#HedefLGS2023

Haz

8.sınıf öğrencilerimizle LGS öncesi moral ve motivasyon amaçlı piknik ve gezi etkinliği düzenledik. 

Emeği geçen Rehberlik servisimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize sınavda başarılar dileriz. 

 

Aydinlikevler Imam Hatip Ortaokulu -Trabzon 

#HedefLGS2023

Haz

Okul Tanıtım Etkinlikleri kapsamında Trabzon İmam Hatip Lisesi İdare ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ederek 8.sınıf öğrencilerimize tanıtım etkinliği gerçekleştirdiler.

Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hamit CEBECİ, Meslek Dersleri Öğretmeni Alaattin KUDU ve Rehberlik Öğretmeni Melike İPEK'e teşekkürlerimizi sunarız.    

 

Aydinlikevler Imam Hatip Ortaokulu -Trabzon

May

LGS Akademik Rehberlik kapsamında 8.sınıf öğrencilerimizle sınavla öğrenci alan okullarımızı ziyaret ettik. Öğrencilerimiz Rehberlik öğretmenleri Gönül BULUT önderliğinde Trabzon Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Trabzon Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Trabzon Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tabzon Zübeyde Hanım Kız Anadolu Lisesi okullarını ziyaret ettiler. 

Tanıtım gezilerinde öğrencilerimize eşlik eden Rehberlik Öğretmenimiz Gönül BULUT'a ve liselerimizde ekibizimiz karşılayıp ilgilenen okul daire ve rehberlik öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

 

#HedefLGS2023

Nis

Hedef LGS 2023 Akademik Proje kapsamında öğrencilerimize periyodik olarak uyguladığımız Mayıs ayı deneme sınav takvimi ekte sunulmuştur.

Öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

 

#HedefLGS2023

Nis

Okulumuz rehberlik öğretmeni Gönül BULUT tarafından öğrencilerimize yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve sınav sistemleri ile ilgili seminer verildi.

Hedef LGS 2023 Projemiz kapsamında aylık faaliyetlerimiz doğrultusunda öğrencilerimizin motivasyonlarını artıracak çalışmalara devam etmekteyiz.

Öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

Nis

 

8.Sınıf öğrencilerimize motivasyon amaçlı iftar organizasyonu düzenledik.

Emeği geçen öğretmenlerimize, Okan Öztürk, İbrahim Durmuş, Mustafa Kurt ve Müdür yardımcımız Mustafa Gündoğdu'ya teşekkürlerimizi sunarız. 

Öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz. 

 

Aydinlikevler Imam Hatip Ortaokulu -Trabzon

Ock

8.sınıf öğrencilerimiz Rehberlik öğretmenleri Gönül BULUT ve Bilişim Tekn. Öğretmenleri Firdes DOĞRU öncülüğünde Özel Robotekno Kolejeini ziyaret ettiler. Ziyarette okul yetkilileri tarafından öğrencilerimize tanıtım ve bilgilendirme sunumu yapıldı. 

Anadolu Tekink ve Meslek Lisesi Eğitimleri, Elektrik Elektronik Teknolojileri, Teknoloji ve İnovasyon Eğitimi ile Robotik Kodlama ve Yazılım alanlarında öğrencilerimize tanıtıcı bilgiler verildi. 

Özel Robotekno Koleji yetkilerine teşekkürlerimizi sunarız.

 

Ock

Hedef LGS 2023 Projesi kapsamında 8.sınıf öğrencilerimizle ara tatilde konu tekrarı ve soru çözümleriyle akademik başarılarını artırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda 24 Ocak-2 Şubat 2023 tarihleri arasında haftada üç gün öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte ara tatil kamp programında buluşuyoruz.

Öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

 

#HedefLGS2023

Ock

Okul geneli bilgi yarışması düzenleyerek öğrencilerimizin akademik gayretlerini artırmayı hedefliyoruz.

Gençlik ve spor il Müdürlüğümüz koordinesinde düzenlenen yarışmaya katılan öğrencilerimize başarılar dileriz. 

Organizasyonda emek ve gayretler sarf eden Okul Müdür Yardımcımız Mustafa GÜNDOĞDU'ya, yarışma için soru hazırlayan akademik ders zümre öğretmenlerimize ve organizasyonu tertip eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörü Ali Sami BAYLAN'a teşekkürlerimizi sunarız.

 

#HedefLGS2023

Ara

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinesinde Türkiye'de 245 İmam Hatip Ortaokulu içerisinde yer aldığımız "Hedef LGS 2023" Projemizin afiş çalışmasını tamamladık. 

Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

 

Aydinlikevler Imam Hatip Ortaokulu -Trabzon

#HedefLGS2022

#DogmHedefLgs

Ara

Hedef LGS2023 Projesi kapsamında; periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz genel deneme sınavlarımızın üçüncüsünü gerçekleştirdik. 

Öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize kolaylıklar dileriz.

 

#HedefLGS2023

Ara

8.Sınıf öğrencilerimizin çalışma isteği ve motivasyonlarını artırmak, liseleri daha iyi tanımalarına yardımcı olmak amacıyla mezun öğrencilerimizle 8.Sınıf öğrencilerimizi buluşturduk.

Yapılan çalışmada mezun öğrencilerimiz tecrübelerini ve okudukları okulun özelliklerini tanıtma imkanı buldu. 8.Sınıf öğrencilerimiz de mezun öğrencilerimize doğrudan soru sorma fırsatı buldu.

Okul idaremize ve organizasyona destek veren veli ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

 

#HedefLGS2023

Ara

8-A Sınfı velilerimizle bir araya gelerek akademik çalışmalar hakkında gerekli görüş alış veriş ve istişarelerde bulunduk. Öğrencilerimizin başarı ve motivasyonlarını artırma anlamında velilerimizin sorumluluğu bulunduğunu ve süreçte okul idaressi, öğretmen ve velilerimizle iş birliğinin gerekli olduğu velilerimize hatırlatıldı.

Öğrencilerimize başarılar, velilerimize kolaylıklar dileriz.

 

#HedefLGS2023

Ara

Sevgili Öğrencilerimiz;

Aralık ayı deneme sınav takvimi ekte sunulmuştur.

Öğretmenlerimize kolaylıklar, öğrencilerimize başarılar dileriz.

 

#HedefLGS2023