ERASMUS

ERASMUS+

Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü kordinatörlüğünde yürütülen KA121 Okul Eğitimi Erasmus Akreditasyonu kapsamında 29 Mayıs - 4 Haziran 2022 tarihlerinde Almanya'nın Bochum şehrindeki Willy-Brandt-Gesamtschule Bochum okulunda gerçekleştirilecek olan işbaşı gözlem faaliyetimize seçilen 8 öğretmeniz ile hareketlilik öncesi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Türkiye Ulusal Ajansı

Avrupa Komisyonu tarafından finanse edilen Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus Akreditasyonu Okul Eğitimi kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan okul/kurumlar arasında yerimizi aldık.

Bu bağlamda "Öğrenenler ve Personel hareketliliği" konusunda kurs ve iş başı gözlem faaliyetlerinde yer alacak öğretmenlerimizi belirleme amacıyla Okul Müdürümüz Muhammet Ali DANIŞMAN başkanlığında ve komisyon üyeleri Müdür Yardımcımız Mustafa GÜNDOĞDU ve Koordinatör Öğretmenimiz Gönül BULUT'un katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Belirlenen hedefler ve kriterler doğrultusunda 7 öğretmenimiz katılımcı olarak belirlendi.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna teşekkür eder, katılımcı tüm öğretmenlerimize kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus Akreditasyonu Okul Eğitimi kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan ve okulumuzun da aralarında bulunduğu 25 kurumumuzla 17.03.2022 tarihinde hazırlık sürecini değerlendirmek amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, kurumların hazırlık süreciyle ilgili şimdiye kadar yaptıkları çalışmalalar değerlendirildi.  Akreditasyon sürecinin bir sonraki aşaması olan Yabancı Dil Hazırlığı çalışması için kurumlara bilgi verildi.

Tüm kurumlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, bu süreçte verimli faaliyetlerin gerçekleştirilmesini temenni ederiz.

ERASMUS+ Projemizi yaygınlaştırma faaliyetlerinde okul panomuzu hazırladık.

Emeği geçen ingilizce öğretmenimiz Sümeyye KILIÇ'a teşekkürlerimizi sunarız.

Türkiye Ulusal Ajansı

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü

Erasmus+ Trabzon

Şbt

Bu bağlamda "Öğrenenler ve Personel hareketliliği" konusunda kurs ve iş başı gözlem faaliyetlerinde yer alacak öğretmenlerimizi bilgilendirme ve belirleme konusunda Okul Müdürümüz Muhammet Ali DANIŞMAN ve Koordinatör Öğretmen Gönül BULUT öncülüğünde öğretmenlerimizle bir toplantı gerçekleştirildi. Belirlenen hedefler ve öğretmenlerimizi belirleme kriterleri konusunda öğretmenlerimize bilgilendirmeler yapıldı.

Şbt

Avrupa Komisyonu tarafından finanse edilen Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus Akreditasyonu Okul Eğitimi kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan okul/kurum olarak  03.02.2022 tarihinde açılış toplantısına katıldık. Toplantıda, 2021-2022 dönemlerinde yapılacak olan yurtdışı "Öğrenenler ve Personel hareketliliği", kurumların görev ve sorumlulukları konularında bilgi verildi.

Emeği geçen Fatma Zeynep ER hocamıza teşekkür eder, katılımcı tüm kurumlara kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Şbt

Erasmus Akreditasyonu kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü konsorsiyumuna katılmaya hak kazanan Okul Eğitimi Kurumlarımız belli olmuştur.

2022 yılı içerisinde bu kurumlarımızdaki yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizin yurt dışı faaliyetlerine katılarak kişisel ve mesleki becerilerini geliştirmelerini hedeflenmektedir.

Konsorsiyum üyesi tüm kurumlarımızı tebrik eder, bu süreçte yapacakları çalışmalarda başarılar dileriz.

Aydınlıkevler İmam Hatip Ortaokulu olarak bizleri 2022 Yılı Erasmus + Okul Eğitimi ekibine dahil eden Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar Ge ekibine kurumumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.

#AydınlıkevlerİHO