ÇEDES DEĞERLER EĞİTİMİ

Mrt

#ÇEDES Değerler Eğitimi Projesi kapsamında bu ay "Sabır" temasını işlendi.

Aydınlıkevler Mah. Camii İmam Hatibi Şerif ŞENGÜL hocamız "Sabır ve Önemi" konusunda öğrencilerimize yönelik oldukça faydalı bir konferans ve sunum gerçekleştirdi.

Emeklerinden ötürü Şerif Şengül hocamıza ve Çedes Değerler Kulübü öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

#Çedes

Mrt

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) Projesi kapsamında 'Sabır' konulu panomuz hazırlandı.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

@ayeviho

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında kasım ayı konusu "Sorumluluk ve Öz denetim" teması doğrultusunda öğrencilerimize farkındalık ve davranış kazandırmak amacıyla TV panolarımızda ayet, hadis ve özlü sözler sergiledik.

Emeği geçen okul idaremize ve DKAB zümremize teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında kasım ayı konusu "Sorumluluk ve Öz denetim" teması doğrultusunda pano hazırlayarak öğrencilerimizin istifadesine sunduk.

Emeği geçen DKAB zümremize ve Teknoloji Tasarım öğretmenimize teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

ÇEDES Değerler Eğitimi Projesi kapsamında okulumuz uygun alan koridorlarda ekim ayı teması "Edep, Saygı ve Nezaket" konulu farkındalık çalışması yapıldı. Bu sayede öğrencilerimizin tematik alan çerçevesinde ahlaki davranışlar kazanmaları amaçlandı.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümremize teşekkürlerimizi sunarız.

#ÇEDESProjesi

Ock

"Yaşat ki Değer Bulsun" Projesi kapsamında Ocak ayı teması "Saygı ve Sevgi" çerçevesinde okulumuzda sevgi iklimini oluşturmayı hedefliyoruz.

Değerler Kulübümüzün emekleriyle oluşturulan "Sevgi Yarışması" etkinliğinde öğrencilerimiz sevgi teması çerçevesinde gösterdiği sevgi örneklemlerini kağıda işleyerek kumbaraya atıyor. Süre sonunda en fazla sevgi davranışı gösteren öğrencilerimiz ödüllendiriliyor.

Emeği geçen Değerler Kulübü üyelerimize ve Remziye Bektaşoğlu öğretmenimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

"Yaşat ki Değer Bulsun" Projesi kapsamında öğrencilerimizle "Adalet" temalı skeç çalışması yapıldı. Öğrencilerimize adaletin önemi kazandırılmaya çalışıldı.

Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize de teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

"Yaşat ki Değer Bulsun Projesi" Aralık ayı "Adalet" teması kapsamında pano tasarımı yapıldı. Öğrencilerimizin farkındalık kazanmaları sağlandı.

Emeği geçen Din Kült. ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Elif KARASAN'a ve Değerler Kulübümüze teşekkürlerimizi sunarız.

Ock

"Yaşat ki Değer Bulsun Projesi" Aralık ayı "Adalet" teması kapsamında öğrencilerimize ders içi etkinlik yapıldı. Öğrencilerimize adalet temasını konu edinen kısa film izlettirilerek farkındalık kazanmaları sağlandı.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliği kapsamında öğrencilerimize farkındalık oluşturmak amacıyla pano tasarımı tasarladık. "Aynı bahçenin farklı çiçekleriyiz" temasıyla öğrencilerimize birlik, beraberlik ve uyum içinde yaşamanın önemi vurgulandı.

Emeği geçen kulüp öğretmenlerimize, Emine TANKUTAY öğretmenimize ve Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Nilüfer AYDIN'a teşekkürlerimizi sunarız.

#3AralıkDünyaEngellilerGÜnü

Ara

Engelliler Haftası ile ilgili empati temasıyla bağlantılı olarak okulumuz 7/C sınıfı öğrencileriyle "Ben olsaydım ne hissederdim?" adlı yazı çalışması yapıldı. Etkinlikle öğrencilerimizin engelli insanların yaşadığı zorluklar ve hayata pozitif yaklaşımları yönünde duygusal yönden empati kurmaları sağlandı.

Etkinlikte görev alan öğrencilerimizi tebrik eder, emekleri için Değerler Kulubü öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

#DeğerlerKulübü

Ara

Toplumsal değerlerimizi yaşatmak ve nesilden nesile en doğru şekilde aktarmak amacıyla ilimizde başlatılan "Yaşat ki Değer Bulsun Projesi"nin kasım ayı teması olan "Empati" değeriyle ilgili okulumuz 7/D sınıfı öğrencileri ile pano çalışmaları yapıldı.

Öğrencilerimizi tebrik eder, panonun hazırlanmasında emeği geçen Din Kült. ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Remziye BEKTAŞOĞLU'na teşekkürlerimizi sunarız.

#YaşatKiDeğerBulsunProjesi